Privacybeleid

GDBLOKHUT verzamelt via haar website persoonsgegevens c.q. informatie over jou (hierna: “Persoonsgegevens”). GDBLOKHUT is ervan overtuigd dat de bescherming van Persoonsgegevens van essentieel belang is.

 Wij hechten eraan dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. In dat kader vinden wij het belangrijk dat je precies weet welke Persoonsgegevens GDBLOKHUT verzamelt, voor welke doeleinden we deze Persoonsgegevens gebruiken, aan welke derde partijen deze Persoonsgegevens worden verstrekt en hoe je jouw rechten met betrekking tot deze Persoonsgegevens kan uitoefenen. In dit GDBLOKHUT Privacy Statement (hierna: “Privacy Statement”) beschrijven wij dat op een overzichtelijke manier. GDBLOKHUT staat er in ieder geval voor in dat Persoonsgegevens op een zorgvuldige wijze en in overeenstemming met de wet- en regelgeving worden verzameld, gebruikt en verwijderd.

 Dit Privacy Statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele Privacy Statement vind je altijd op www.gdblokhut.nl

 Vragen

 Heb je vragen over ons Privacy Statement, dan kun je deze richten aan:
GDBLOKHUT
Afdeling Administratie
6222 NE Maastricht

Voor welke doeleinden verzamelt en verwerkt GDBLOKHUT persoonsgegevens?
GDBLOKHUT verzamelt en verwerkt Persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
Analyses voor procesverbetering, ontwikkeling van producten en diensten en marktonderzoek;
Ter ondersteuning van communicatie en campagnes via social media;

  1. Analyses voor procesverbetering, ontwikkeling van producten/diensten en marktonderzoek

 GDBLOKHUT streeft ernaar om websites, apps en diensten van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren en om het assortiment en de diensten zo goed mogelijk op de wensen en behoeften van onze klanten en bezoekers af te stemmen. Hiervoor is het noodzakelijk dat GDBLOKHUT statistisch onderzoek uitvoert zodat zij, waar nodig, aanpassingen kan aanbrengen. GDBLOKHUT kan voor dit statistisch onderzoek gebruik maken van klantgegevens. Onderzoeksresultaten worden steeds op geaggregeerde basis gerapporteerd en zijn op geen enkele wijze tot individuele klanten te herleiden.

 Door je gedrag op onze marketinguitingen en websites te analyseren kunnen we onze website en aanbiedingen beter op je persoonlijke voorkeuren afstemmen. Hier komt profilering bij kijken: dit is elke vorm van geautomatiseerde gegevensverwerking waarbij we bepaalde persoonlijke aspecten van jou analyseren om onder andere je persoonlijke voorkeuren, interesses en gedrag te voorspellen. We maken hiervoor onder andere gebruik van cookiegegevens en accountgegevens (en met jouw toestemming gegevens van andere partijen). Denk aan:

Bekeken pagina’s op onze websites
Advertenties met artikelen die je eerder hebt bekeken
We analyseren hoe effectief onze campagnes zijn op basis van je gedrag. Hiervoor kijken we naar jouw (re)actie.

 Deze verwerkingen van Persoonsgegevens voor dit doel zijn noodzakelijk ter behartiging van gerechtvaardigde belangen om jou op de best mogelijke manier van dienst te kunnen zijn en om je de beste klantervaring te kunnen geven.

 

 

G&D Projectmanagement B.V.

Burg. Beckersweg 53,
6261 NZ Mheer

BEZOEKADRES

Korvetweg 34, 6222 NE Maastricht

 

Get Directions

 

Contact

info@gdblokhut.nl

T 043 457 33 41
www.gdblokhut.nl