OVER ONS

meer dan 20 jaar ervaring…

G&D is van origine een bedrijf dat gericht is op de bouw met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van de constructie.

U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoekt bent naar een aannemer, bouwbedrijf, architect of voor de bouwbegeleiding van uw project. Onze expertise is perfect ingericht om kleine en grote projecten op tijd en vakkundig uit te voeren. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Bezoek onze Facebookpagina en website www.gdbouw.nl

Op onze facebookpagina posten wij geregeld foto’s van gerealiseerde 

projecten. Ook vindt u hier het laatste nieuws over onze bedrijf. 

Volg ons op facebook om op de hoogte te blijven van onze laatste updates!

samenwerking

Bud GiD Sp. z o.o.

Door de steeds hoger wordende bouwkosten zijn we op zoek gegaan naar alternatieven om dezelfde producten te kunnen blijven leveren tegen een betaalbare prijs. Hieruit is de Poolse bouwmaterialen groothandel, trappen en kozijnen leverancier Bud GiD ontstaan welke is gespecialiseerd in het in -en exporteren van bouwmaterialen en aanverwante bouwproducten.

Wij zijn gestart met de verkoop van tuinhuizen, vakantiehuizen en pergola’s van een producent die ons een hoogkwalitatief eindproduct levert tegen een betaalbare prijs. Onderdeel van deze samenwerking is een continue herijking van het bedrijfsproces waardoor onze producten aan een steeds hogere standaard voldoen. Kwaliteit tegen een betaalbare prijs is hierbij ons uitgangspunt.

 

Fotogalerie

G&D Projectmanagement B.V.

Burg. Beckersweg 53,
6261 NZ Mheer

BEZOEKADRES

Korvetweg 34, 6222 NE Maastricht

 

Get Directions

 

Contact

info@gdblokhut.nl

T 043 457 33 41
www.gdblokhut.nl